FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A CANOR INTERNATIONAL Kft. bizalmasan kezeli e Webhely valamennyi látogatójának kilétét. Ön e webhelyet névtelenül meglátogathatja. Látogatásáról a CANOR INTERNATIONAL Kft. nem gyűjt és nem dolgoz fel semmilyen információt a lent leírtak kivételével:

Amikor Ön meglátogatja e Webhelyet, az Ön IP címét egy statisztikai kimatatásokat készítő szerver rögzíti. A szerver által nevek nélkül feldolgozott adatok kizárólag statisztikai céllal kerülnek felhasználásra.  Amennyiben Ön személyes adatokat ad meg webhelyünkön, a CANOR INTERNATIONAL Kft. azokat bizalmasan kezeli. Személyes adatait kizárólag az Ön által kért információ Önhöz történő eljuttatására használjuk fel. Általunk megbízott harmadik személynek csak abból a célból adjuk át ezeket az információkat, hogy Önt az Ön által kért információval ellássák. Amennyiben megadja adatait, azzal Ön a fentiekkel egyetért.  Jelen titoktartási nyilatkozat nem érvényes egyéb webhelyekre, melyekre a CANOR INTERNATIONAL Kft. weblapján lévő hivatkozásokon keresztül jutott el.

A CANOR INTERNATIONAL Kft. fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa jelen titoktartási nyilatkozatot. Javasoljuk, hogy rendszeresen látogasson el erre az oldalra, hogy tudomást szerezzen a változásokról.

E webhelyen megtalálható információk nem származtatnak jogot. A CANOR INTERNATIONAL Kft. nem vállal semmilyen felelősséget e webhely tartalmáért ill. a rajta levő információkért.