CÉGÜNKRŐL

A CANOR INTERNATIONAL Kft. 1996-ban jött létre azzal a céllal, hogy ügyfeleink, - elsősorban ingatlanfejlesztők, - egyetlen, megbízható partnertől juthassanak a legmagasabb színvonalú mérnöki, építészeti, projektvezetői, pénzügyi és műszaki ellenőri szolgáltatásokhoz, beruházásaik összes szakaszában. Az eltelt mintegy 2 évtized igazolta törekvéseinket. Sikeres, nagy léptékű projektek sora és megbízóink elégedettsége bizonyítja, hogy kifizetődő a minőségre törekedni.

Mára tekintélyes tapasztalatokkal rendelkezünk a tervezés és a mérnöki szolgáltatások szinte minden területén, ahogy a költségtervezésben és a projektek teljes körű menedzselésében is számíthat munkatársaink szakértelmére és rutinjára. Tervei megvalósítását nyugodtan bízhatja arra a cégre, amely megrendelői között tudhatja a legnagyobbakat is, többek között a General Electricet, a Bosch-t, a Nokiát, a Lexmarkot, a Samsungot, a Tesco-t vagy a Raiffeisen-t.

Az elmúlt években az általános mérnöki-építészeti feladatok mellett a vízügyi, környezetvédelmi és energetikai, fejlesztések és a kapcsolódó szolgáltatások terén is egyedülálló tapasztalatokra, és rangos referenciákra tettünk szert.

Mintegy 2 évtizedes fennállásunk alatt bebizonyítottuk, hogy Magyarországon is elérhető a világszínvonal a mérnöki szolgáltatások terén. Reméljük, a jövőben erről Ön is meggyőződhet.