Értékeink

Többet teszünk, mint amit a szabályok megkövetelnek.

A közel 1996-ban alapított CANOR INTERNATIONAL Kft. számára természetes, hogy minden vállalat, üzleti szereplő felelősséggel tartozik azért a társadalmi közegért, amelyben működik. A cégünkre komoly szerep hárul az energiatudatosság, fenntartható fejlődés, megteremtésében és a társadalmi problémák enyhítésében is.

Munkánk során mindent elkövetünk a természeti környezet védelméért, az egészséges munkakörülmények szavatolásáért, illetve az általunk tervezett vagy megvalósított létesítmények biztonságáért. Többet teszünk, mint amit a szabályok megkövetelnek: proaktív hozzáállásunk ezen értékek melletti elkötelezettségünket tükrözi. Tapasztalatainkra építve, azért dolgozunk, hogy egészségesebb, biztonságosabb és kiszámíthatóbb világban élhessünk.

Elkötelezettek vagyunk a tisztességes verseny mellett. Szándékosan távol tartjuk magunkat a politikától, elítéljük a döntéshozók befolyásolását. Biztosak vagyunk benne, mert már számtalanszor bebizonyosodott:
szolgáltatásaink fair versenyben is elnyerik a megrendelők bizalmát. Nemzetközi megbecsülésünket annak köszönhetjük, hogy mindig kitartottunk, és kitartunk értékeink mellett. Ennél pedig számunkra hosszú távon semmi sem lehet fontosabb.